De verborgen schatten van Landgoed Huis Bergh – 9 juni 2024

Maak op 9 juni een ontspannende wandeling door het prachtige landgoed van Huis Bergh. Dit is een wandeling door de geschiedenis en de natuurlijke schoonheid van het landgoed. In de Nieuwe Gaarde kun je een uitgebreide uitleg krijgen over de Oudste tuin van Nederland. In deze tuin kun je niet alleen meer leren over de geschiedenis, maar ook genieten van ambachtelijk appelsap van lokale bodem. Je gaat dan naar de Muntkelder voor een demonstratie van muntslag. Het Kasteelcafé Heeren Dubbel is de perfecte plek voor een ontspannen moment, met lokale lekkernijen en een warme sfeer.

Daarna kun je de Zwarte Molen verkennen, en een korte kindervoorstelling over de wolf in het Bergerbos bijwonen. Daarna ga je naar de wijngaard van de familie Masselink, waar je lokale lekkernijen kunt proeven van Ons Lokaal, met muzikale omlijsting van Me and a Half Man. Op elke locatie staat personeel klaar om je meer te vertellen over de geschiedenis en bezienswaardigheden.

Combineer een wandeling of fietstocht met een bezoek aan de Grafelijke Korenmolen in Zeddam en de Motte Montferland. Beleef de magie van Landgoed Huis Bergh!

Op de voorburcht, onder de poort, vind je het informatiepunt waar je een entreebewijs en plattegrond ontvangt.
Van 11:00 tot 16:00 uur. Voor alle activiteiten zijn de toegangskaartjes € 9,50 per persoon.

Kaartverkoop: bij het informatiepunt op de voorburcht of Koop hier uw online tickets.

255 Views
Scroll naar boven
Close
Tags